Ведуча Маша Єфросиніна разом із відомою українською співачкою Олею Поляковою у проєкті "Дорослі дівчата" поділилися подробицями свого першого сексуального досвіду.

"У мене в житті все почалося з орального с*ксу. Я була неймовірно закохана, це було перше кохання, дуже гарний хлопець. Я досі про нього згадую, і думаю, яким він став. Такий красень, прямо Енріке Іглесіас, брутальний такий. З зеленими очима, вії... Я вважала, що він красивіший за мене. Я розуміла, що він більше закоханий у мене. І ось одного разу він приносить мені книжечку, і каже: «Сьогодні ми пробуватимемо все з цієї книги». Мені дуже сподобалися ці спроби. Я пам'ятаю, що мені не було сором'язливо, ні стрьомно. Знаючи досвід інших дівчат, мені дуже пощастило. Ми вивчили все про петтінг. Я побачила, як у нього там все… І потім книжечка зникла…", - згадує Єфросиніна.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Як виявилось, книжку знайшов і забрав батько юної Маші. Для батьків книга також стала одкровенням.

Закінчилося все після того, як Коля вступив навчатись у росію. Про перший повноцінний с*кс Єфросиніна згадує з небажанням.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Він завдав мені багато болю, страждань, і навіть зараз я не наважуюсь про нього розповісти" , - додала ведуча.

Оля Полякова згадала, що у 14 років вона ховалась у темному під'їзді з хлопцем, який її вперше поцілувалася.

"Він мене вилизував до пояса, і кожен дотик був, як космос", - поділилася співачка.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Перший інтим у неї відбувся у студентські роки, і цей досвід був "жахливим".

"Я дуже хотіла позбутися цноти. І позбулася, на жаль. Я і Маші своєю кажу, головне - щоб було приємно" , - додала вона.

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла про весілля своєї 17-річної дочки Маші: "Хто зрозумів життя, той заміж не прагне".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна потрапила під нагляд лікарів, Оля Полякова заступилася: "Вона худа, як тріска".