Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий посміявся з російського диктатора та його пародії на Саурона з роману "Володар перснів". Сміливим роликом артист поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий справжній геній пародії і обожнює висміювати різних сумнівних персонажів, на кшталт російських пропагандистів, диктаторів та подібних представників цієї "фауни".

Юрій Великій. Фото: скрин відео
Юрій Великій. Фото: скрин відео

Цього разу гуморист вирішив посміятися з кремлівського диктатора путіну, який останніми днями і без жартів порадував своїми діями. Зокрема, він нібито зателефонував дівчинці Машеньці та попросив огірків, а також уявив себе Сауроном із "Володаря перснів" і роздав обручки главам країн СНД, зокрема Лукашенку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Пародія Юрія Великого, як завжди, вийшла привабливою і до сліз точної.

"Черговий шедевр", "Юрію, дякую!!! Браво. А від Діда Мороза ми всі чекаємо на виконання всього одного бажання на всіх... Він повинен його виконати", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий поспілкувався з "покусаним сальдо", здивувавши пікантними подробицями: "Жорсткий перекус".

Також наш портал інформував, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".