23-річна донька Різ Уізерспун і Райана Філіппа провела час напередодні Нового року в лікарні через те, що вона описала, як "клацання" у щиколотці.

"Моя незграбна особистість намагалася перестрибнути через (дуже велику) дощову калюжу на підборах", - підписала Ава фотографію у Instagram, зроблену 31 грудня увечері у відділенні невідкладної допомоги.

"В даний час я дуже щаслива, що в моєму житті є друг-суперзірка і приятель швидкої допомоги, такий як @jadensanders_", - додала вона. - Вона серйозно змушувала мене хіхікати весь годинник, на який ми чекали, і тільки один раз відійшла від мене, щоб принести нам затишний, сухий одяг. Люблю тебе, Джей".

Далі Ава сказала своїм підписникам, що вона обов'язково додасть "будь м'якшою зі своїм тілом" у свій список новорічних цілей.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Не соромтеся ділитися в коментарях тим, чого ви чекаєте від Нового року, або будь-якими рішеннями, які у вас можуть бути. Я б із задоволенням прочитала їх, підперши щиколотку в ліжку!", – продовжила вона. - Бажаю всім вам миру, кохання та міцного здоров'я у 2023 році".

Ава Філіпп з мамою Різ Уїзерспун ("Білявка в законі"), фото: FilmMagic
Ава Філіпп з мамою Різ Уїзерспун ("Білявка в законі"), фото: FilmMagic

Тим часом 46-річна мама Ави Візерспун поділилася у своєму Instagram приголомшливим знімком на пляжі за участю чоловіка Джима Тота та їх 10-річного сина Теннессі.

"Зустрічаємо 2023 рік! - підписала вона. - Нехай світить сонце!"

Крім Ави, зірка "Білявки в законі" має 19-річного сина Дікона від Райана. Її колишній колега фільму "Жорстокі ігри" також є батьком 11-річної дочки Кай від колишньої Алексіс Кнапп.

Фото зі сторінки Різ Візерспун
Фото зі сторінки Різ Візерспун

Нагадаємо, що "Білявка в законі" Різ Візерспун похвалилася двома красенями: про них мріє кожна.

Раніше ми повідомляли, що "Білявка в законі" Різ Візерспун пофліртувала з натовпом: "Нахабною, крутою, діловою жінкою".