Солістка та керівник легендарного народного колективу "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон відсвяткувала Новий рік та повернулася до соцмереж, де ділиться зі своїми фолловерами цікавими новинами зі свого життя.

Відповідне повідомлення з'явилося на її особистій сторінці у Instagram, де за нею стежать тисячі читачів.

У 2022 році Наталя опублікувала знімок з відпочинку в теплих краях.

"А я все-таки краща за мавпу!", - написала жінка, обіймаючи іграшкове звірятко на східному базарі. Цікаво, що одягнена вона у свій звичний сценічний костюм.

Фанатам творчості Наталі Фаліон та її "Лисапетного батальйону" таке порівняння припало до смаку. Вони відзначають, що їхня улюблениця однозначно краща за мавпу.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Скрін, Instagram Фаліон
Скрін, Instagram Фаліон

"Наталя Іванівна ви дуже гарні з Новим роком та Різдвом Христовим бажаю вам щастя здоров'я всього найкращого, кохання, міцного кохання«," ви красуня! Дякую за настрій!", "Наталя Іванівна! А, яка ж ви кумедна, вмієте розвеселити. А, по правді і всерйоз, то ви ж завжди є незрівнянно неперевершено Найкрасивіша! Взагалі завжди Найкраща з Найкращих!!!", - завалюють її компліментами шанувальники.

Нагадаємо, що "Лісапетний батальйон" заспівав про жалюгідну долю путіна в "Дизель шоу": наслідки жіночої люті.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Лисапетного батальйону" Наталія Фаліон розкрила онукам всі свої таємниці: "Різатимемо..."

Також стало відомо, що зірка "Лисапетного батальйону" Наталія Фаліон зізналася, як пережила смерть чоловіка: "Таке щастя...". Наталя Фаліон дала велике інтерв'ю, вперше відповівши на запитання.