Дуже популярна українська телеведуча, блогерка, правозахисниця та активний волонтер Маша Єфросиніна, яка нещодавно зібралася з силами та пішла вперше за 10 місяців займатися фітнесом до зали, продовжує радувати своїх численних шанувальників яскравими кадрами та історіями з життя.

Цього разу найкраща подружка співачки Олі Полякової зізналася, що її ледь не знудило від виступу Таїсії Повалій. Справа в тому, що Повалій виступила з українською піснею "Червона рута" на російській новорічній програмі "Блакитний вогник".

Про це Маша Єфросиніна розповіла новій Stories у мережі Instagram.

Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram
Stories Маші Єфросініної, скріншот: Instagram

Ось що написала Маша Єфросиніна: "Я ніколи не думала, що від сорому за дії іншої людини мене може нудити". Також Маша Єфросиніна принципово додала кадри ефіру цього шоу, яке показують на російському федеральному каналі, щоб українці побачили цей "іспанський сором".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що артистка Таїсія Повалій, яку раніше дуже любили мільйони, виконувала пісню Володимира Івасюка у той момент, коли росія вдавалася до атак по Україні. У ніч з 31 грудня на 1 січня, після 00:00, в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Під час неї Росія влаштувала обстріл української столиці.

Нагадаємо, "Я радію...": Маша Єфросиніна допомогла українкам повернути своє старе життя, все вийде.

Раніше повідомлялося, Оля Полякова повертає свій проект та запрошує українок приєднуватися: "Займалася по-старому".

Також, Оля Полякова розповіла, як налаштовує дочку Машу на перший інтимний досвід: "Він мене вилизував до пояса".