Відомий виконавець Макс Барських нещодавно ділився зворушливим живим виконанням нового треку, в Одесі.

Зараз, розпочавши новий розділ - у 2023 році - артист заявив, що досі переглядає відео з новорічного концерту, який проходив у столиці... зазнаючи тих самих емоцій знову і знову.

Макс Барських. Фото: Instagram
Макс Барських. Фото: Instagram

"Мабуть, я ніколи не відчував такого єднання та взаємозв'язку зі своїми шанувальниками, як 30 грудня. А ще кілька місяців тому я щиро міркував про завершення будь-яких концертів і розмірковував над тим, чим я міг би займатися, окрім музики", - пише Макс Барських у публікації.

Він також додав, що саме завдяки очам українців... їхнім голосам та оплескам він чітко усвідомлює значення свого покликання. Ми зобов'язані життя і давати волю почуттям, незважаючи на сирени, атаки дронів-камікадзе чи ракет. Весь стрес та сльози варто вивільняти у танці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Макс Барських та Tvorchi, фото: Instagram
Макс Барських та Tvorchi, фото: Instagram

А потім Макс Барських анонсував щільну роботу над англомовним альбомом, який він упродовж наступних кількох місяців має закінчити.

"Залишити сцену? Що за думки! Нам потрібна твоя музика! Дуже багатьом вона допомогла в різні моменти життя", "Вірю, що цей рік переможний і ми ще зустрінемося на концертах і танцюватимуть до ранку", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Ангел" Макс Барських до сліз зачепив українців виконанням свого хіта: "Без сліз не можу"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських готовий оголити душу вперше за 15 років кар'єри на сцені: "Найвідвертіший"

Знай.ua писав, "Завжди радий...": гарячий Макс Барських прийде до українок перед сном, готуйте долоні