Христина Асмус - 34-річна російська актриса, яка лише спочатку хоч якось реагувала на війну в Україні.

Потім, через кілька місяців з її публікацій у соціальній мережі Instagram зникли згадки повномасштабного вторгнення окупантів на територію нашої країни. Можливо, з нею добре попрацювало ФСБ. А зараз варто поговорити про її рідну сестру - Каріну, яка теж активно веде свою сторінку у цій соцмережі.

Сестри Асмус, фото: Instagram
Сестри Асмус, фото: Instagram

Як виявилося, ця дівчина успішно народила від темношкірого хлопця, який згодом став повноправним росіянином, поки "споконвічно російські" чоловіки сотнями помирають на українських полях.

Асмус, фото: Instagram
Асмус, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Асмус, фото: Instagram
Асмус, фото: Instagram

Дівчинці, народженій від темношкірого чоловіка, вже 8 років.

"У тобі стільки доброти та щирості, стільки позитивної енергії та тепла. Ми найщасливіші батьки на світі, тому що у нас є ти, наше диво, здоров'я тобі, про решту ми з татом подбаємо", - пише Каріна Асмус.

Таких випадків у РФ буде дедалі більше... бо "імпортозамістити" своїх же чоловіків не вийде, оскільки багато хто з них просто помре, вступивши на українську землю.

Нагадаємо, російську актрису Крістіну Асмус здали фсбешникам: благала про припинення війни і стала злочинницею

Як повідомляв "Знай.ua", Рамзан Кадиров втомився боротися з ЗСУ, і тепер оголосив війну "нетрадиційним цінностям": "Жити під прапором ЛГБТ"

Знай.ua писав, колишня Харламова Крістіна Асмус постійно хоче взяти в рот, зірка просить про допомогу: "Як п'ятикласниця ..."