Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія розповіла про улюблене хобі та згадала дитинство. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія розповіла, що обожнює зимовий період, адже одне з її улюблених хобі – катання на лижах. Це захоплення полюбилося їй ще з дитинства, а зараз вона займається ним разом з дітьми та чоловіком. Також співачка поділилася архівним фото, на якому ще зовсім маленькою стоїть на лижах.

Камалія. Фото: Instagram
Камалія. Фото: Instagram

[quote author="Камалія"] Кажуть, що за кілька днів в Україну повернеться зима. А я з дитинства обожнюю лижі. І не тільки я, катаємось на лижах всією родиною. А ви впізнали дівчинку на чорно-білому фото?

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Шанувальники захопилися знімком виконавиці та зазначили, що у дитинстві вона була дуже гарною дівчинкою.

"Ось така маленька гарненька дівчинка", "Красива дівчинка була в дитинстві, а зараз добра дружина і ласкава матуся", "Чудова родина. Дівчинка з гарними очима", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія в обіймах двох красенів зацікавила чимось смачненьким: "Ой, що буде, що буде ..."

Також наш портал інформував, Камалія оновила гардероб напередодні свят та заплутала українців: "Це Полякова".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, шоста кринжова бригада: Камалія в бронику отримала не таку реакцію в мережі, на яку сподівалася.