Популярний український модельєр, бізнесмен, волонтер та власник мережі люксових бутіків свого власного бренду Андре Тан, який нещодавно показав українцям оновлені каталоги популярних модних будинків, продовжив займатися своєю улюбленою справою – роздавати поради філософського характеру та допомагати людям повернутися до свого шляху.

Цього разу модельєр вирішив розповісти, як добиватися свого та йти точно до мети, під девізом: "Бачу мету – не бачу перешкод!".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram
Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Чи здатна одна поставлена ​​мета зробити наше життя кращим, а нас щасливішим? Звичайно!

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ви колись стріляли стрілами з лука? Чи намагалися потрапити сміттям у відро? А із заплющеними очима? Як чітке усвідомлення того, куди направити стрілу, щоб вона досягла мішені, так і чітке усвідомлення того, що нам дійсно потрібно, спрямовує нас на конкретні дії до бажаного.

Лінь, відсутність ентузіазму, відмовки - вказують на хибні цілі. Справжня мета має духовну, а не матеріальну основу. Справжня мета починається з мрії. Вона викликає емоції. Прислухайтеся до себе. Цілі на рік добре розділяти за сферами життя. Я виділяю собі 5 головних: 1. Здоров'я; 2. Фінанси; 3. Відносини; 4. Робота; 5. Щастя. Що робити з ними далі?

Андре Тан, скріншот: Instagram
Андре Тан, скріншот: Instagram

1. Пропишіть конкретні кроки для досягнення цілей.

Від маленьких та досяганих у короткостроковій перспективі до великих та довгострокових.

2. Не припиняйте рух до мети.

Можна і потрібно іноді відпочивати. Тільки вирішите спочатку скільки днів/тижднів виділите собі на відпочинок. І потім неодмінно повертайтеся до мети без відкладень у довгу скриньку.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

3. Створіть собі довкілля.

Підпишіться на тематичні акаунти, читайте книги та статті на теми, що цікавлять. Знайомтеся з людьми із цих областей.

4. Візуалізуйте.

Подайте цілі у вигляді картинок, колажів, фільмів і просто позитивних думок. І пам'ятайте, не вимагайте всього одразу. Не вимагайте миттєвого результату. Дайте собі час. Крок за кроком. Насолоджуйтесь процесом.

Нагадаємо, Louis Vuitton, Nike та Gucci: Андре Тан показав, що українцям потрібно обов'язково надіти на Новий рік.

Раніше повідомлялося, "Завдання на все життя": Андре Тан допоміг українцям здійснити потаємну мрію.

Також, Андре Тан зізнався, що до нього додому проник бородатий любитель діточок: "Подаруночок під подушкою...".