Відомий український блогер, бізнесмен та головна зірка романтичного реаліті "Холостяк" Алекс Топольський, який нещодавно на казковому Балі дозволив собаці полизати своє обличчя, продовжує радувати своїх мережевих та телевізійних шанувальників.

На цей раз Алекс відповів на запитання своєї шанувальниці про віру в силу "гороскопів і всього такого іншого". Відповідь зірки "Холостяка" може багатьох здивувати.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Алексу Топольському у мережі Instagram.

Stories Алекса Топольського, скріншот: Instagram
Stories Алекса Топольського, скріншот: Instagram

"Ви маєте на увазі, щось таке ізотеричне? Чи вірю я в прикмети? У чорну кішку, що один раз на рік потрібно обмазатися олією. Ну звісно, вірю. Це дуже раціонально і логічно.", - в іронічній формі розповів Алекс.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Однак пізніше Топольський вирішив розповісти про свою справжню віру – віру в аяваску. Це напій, що має психотропний ефект, виробляється корінними мешканцями верхньої Амазонки, що у Південній Америці.

"Ну насправді я почав вірити в Аяваску - це такий амазонський чай, який п'ють, це цілий ритуал, але завдяки цьому чаю людина в принципі протягом шести годин занурюється в своє дитинство, проходить якісь психологічні моменти, травми, можливо, які були. Закриває гештальти і стає на багато разів більш усвідомленішо. Бачить життя набагато ширшим, багатограннішим", - розповів Алекс Топольський про свою віру в "духовне".

Нагадаємо, "Вас зачепило...": Даша Ульянова показала, як правильно боротися з "холодцем" на тому самому місці.

Раніше повідомлялося, "Балійське очищення": зірка "Холостяка" Алекс Топольський дозволив екзотичній самці трохи полизати.

Також, Віка Варлей приманила Топольського, що "кинув" її своєю попою після вигону з "Холостяка": "Ти ще не бачив".