"Холостяк" Алекс Топольський розкрив три істини, які йому довелося усвідомити у досить ранньому віці.
У жовтні 2022 року українці побачили новий сезон романтичного шоу "Холостяк". Цього разу головним героєм став Алекс Топольський — 32-річний українець, котрий побудував успішний бізнес у США.

Алекс Топольський, фото з instagram
Алекс Топольський, фото з instagram

З кожним новим випуском вилазять все нові скандали і кожна учасниця, що вибула, не боїться висловити свою негативну думку про самого холостяка або про проект. Ну а Алекс Топольський продовжує розповідати свої шанувальникам про себе, про становлення свого бізнесу та інше.
Цього разу новий "Холостяк" поділився гарним фото, на якому позує у стильному пальті та светрі оливкового відтінку. Також він вирішив розкрити три істини, які усвідомив досить рано.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Він зізнався, що вони сильно вплинули на це життя і кругозір і навіть певною мірою змінили його.

"Без цього життя мало б зовсім інший відтінок. 1. Я - режисер свого власного кіно. Я вибираю людей, сценарій, місце, жанр, музику і я беру повну особисту відповідальність за своє життя. 2. Можливості потрібно не шукати, а створювати. 3. У кожній ситуації ми маємо вибір", — зазначив Алекс Топольський.

Алекс Топольський, фото з instagram
Алекс Топольський, фото з instagram

Нагадаємо, що "Всередині страх, коліна тремтіли": Алекс Топольський перетворився на телепузика - дівчатка, прощайте.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що фаворитка "Холостяка" Топольського Віка "попустилася" перед Мудрою: "Пальця в рот не клади".