Наче нещодавно ми лише починали перегляд 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольским і обурювались подіям, які відбувались там, як вже прийшов час знайомства Алекса з батьками дівчаток.

Нагадаємо, щов попередньому випуску проєкт залишила Юля "Медуза", а Саша Мудра, Саша Погорєлова, Марина та Катя Лозовицька залишились бооротись за серце Алекса Топольского. Для Мудрої це було не надто легким завданням, адже вона знов втрапила у скандал і вкотре змусила Алекса замислитись стосовно неї.

Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: пресслужба СТБ
Олександра Мудра, "Холостяк"-12, фото: пресслужба СТБ

Що ж чекає на шанувальників шоу вже о 19:00 6 січня у 11 випуску проєкту?

Цього тижня Алекс отримає змогу познайомитися на лише з найближчими людьми дівчат, але й дізнатися про них більше, поринувши у спогади та теплі історії.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Тиждень неймовірно важливий для мене. Я хочу подивитися, як дівчата поводитимуться з близькими людьми. У таких умовах всі можливі маски падають. Мені кортить побачити взаємини у родині, аби зрозуміти, яка атмосфера чекає на нас у майбутньому", — зізнається Алекс.

Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ
Катя та Алекс Топольський, фото: пресслужба СТБ

Проте деякі подробиці з життя учасниць приголомшлять головного героя!

  • У щирих мотивах участі в проєкті котрої з дівчат сумніваються навіть батьки?

  • Хто цурається свого минулого?

  • Хто з учасниць приховав від рідних намір брати участь у проєкті?

  • Невже батько Марини розкриє шокуючі подробиці планів дівчини після участі в реаліті?

  • Чому Саша Мудра відмовиться знайомити Алекса з рідними? Та чи зрозуміє її Холостяк?

  • Невже у 11 випуску головний герой буде вимушений одружуватися? Чи це буде лише жартівлива витівка батьків дівчини?

  • Та хто залишить проєкт за крок до фіналу?

Нагадаємо, що Саша Мудра випадково злила переможницю "Холостяк"-12, Марина не буде з Топольським: "Обіймаю тебе, маленька".

Раніше ми повідомляли, що Алекс Топольський до "Холостяка" знімався у фільмі для дорослих - у справі було замішано поліцію: "Це не проблема".