Андрій Бєдняков - відомий український телеведучий, гуморист, який запам'ятався всім за участю у тревел-шоу "Орел і Решка".

Анастасія Коротка народила ще кілька місяців тому. Нині вона поділилася кількома різдвяними знімками, на жаль, без чоловіка поряд.

Анастасія Коротка, фото: Instagram
Анастасія Коротка, фото: Instagram

"На цьому фото замість коробок повинен був сидіти наш тато, і щиро посміхатися тримаючи на руках Остапа! Але це в ідеальному світі в якому ми більше не живемо! А в нашому реальному світі ми не скаржимося ми просто чекаємо", - пише Анастасія у публікації.

А потім Коротка згадала одну просту "мудрість", сказану подругою. Та заявила, щоб українці не хотіли "перемоги"... бо це нелогічно. Воїни ЗСУ у будь-якому разі виженуть окупантів з нашої території. Потім жінка привітала всіх із Новим Роком, незважаючи на те, що вже січень.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Як би так м'яко сказати? Я трохи за*****сь", - зазначила вона.

Бєдняков та Коротка, фото з Instagram
Бєдняков та Коротка, фото з Instagram

"Ксенька все більше на батька стає схожа. Тільки волосся мамині. Може вам, Настя, так пощастить і Остап буде більше за ваш", "Ви супер крута і класна, скоро стане легше, це точно, і будете все разом", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, дружина Бєднякова показала важкі будні мами двох дітей - навіть пообідати не дають: "Села борщик поїсти..."

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Бєднякова Настя Коротка здивувала бурхливою реакцією малюка на свій голос: "Не співати більше колискову"

Знай.ua писав, Андрій Бідняков попався в прийом українських підприємців через покупку генератора: "Муд*к!"