Популярний український виконавець Макс Барських згадав мирні дні без вибухів та знайшов спосіб повернутися у щасливі моменти. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських із перших днів повномасштабної війни підтримує простих українців та захисників на передовій як морально, так і матеріально. Він періодично виходить на сцену, щоб подарувати такі дорогоцінні позитивні емоції. Також артист не забуває спілкуватися з фанатами у мережі.

Макс Барських. Фото: кадр з instagram
Макс Барських. Фото: кадр з instagram

На цей раз Макс Барських вирішив поміркувати про творчість, зокрема про свої пісні. Він зазначив, що в кожному треку укладено особливі спогади з мирного життя і кожен концерт це як машина часу, що відправляє уяву назад у довоєнні дні.

Макс Барських. Фото: скрін youtube
Макс Барських. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Пісня – це насамперед емоція та моменти, які з нею асоціюються: перше побачення, перший концерт, шалена ніч у відриві… Це частина нашого мирного життя і ніхто не може вкрасти у нас ці моменти. Є музика нашого сьогодення, є музика нашого минулого, а є концерт, як машина часу, що дозволяє нам з вами відчувати емоції знову і знову Макс Барських

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських задумався піти зі сцени та закінчити з музикою: "Я ніколи не..."

Також наш портал інформував, що Маша Полякова під наглядом мами прорвалася до Макса Барських: "У голові тумани..."

Крім того, ми писали, Макс Барських готовий оголити душу вперше за 15 років кар'єри на сцені: "Найвідвертіший".