Аліна Гросу останнім часом повернулася до соціальної мережі Instagram, активно публікуючи фотографії та відео, тепер перебуваючи у Сполучених Штатах Америки.

Чи назавжди чи певний період - невідомо. Нещодавно виконавиця розповідала про те, скільки потрібно грошей на проживання в Лос-Анджелесі (на їжу, житло і так далі). Зараз Аліна Гросу опинилася в картинній галереї та поцікавилася у шанувальників - які їм подобаються художники... і чи знають вони, яка картина відображена на опублікованому знімку.

Аліна Гросу. Фото: Instagram
Аліна Гросу. Фото: Instagram

"Вони серед тих, картини яких я вам учора показувала? А я, якщо вибирати не з сучасних, дуже люблю Клімта і Брейгеля, а ще майже всіх художників-мариністів. За кордоном вічно бігаю в пошуку їх картин", - пише Аліна Гросу у публікації.

На знімку змальована картина Вінсента Ван Гога під назвою "Іриси".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

"Аліночка, дякую за екскурсію, а точніше художню насолоду і мої спогади", "Була нещодавно у цієї картини. Тітонька-охоронець не дозволила тоді так близько підходити до картини", "Щось давно не видно поруч Полянського. Куди він зник?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу в Каліфорнії забуває Полянського, зізналася, що готує сюрприз: "Потрібні різні"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу увірвалася в 2023 рік з новими силами, забувши про Полянського: "Досить страждань"

Знай.uа писав, Аліна Гросу помацала пальцями бажану штучку, Полянському таке і не снилося: "Завжди мріяла"