Популярний співак про гусей Wellboy, привітав українців зі святами, та навів доказ того, що українці — незламна нація.

Відомий співак Антон Вельбой, що виступає під сценічним ім'ям Wellboy на своїй сторінці в instgaram, на яку підписано майже 100 тисяч шанувальників, вирішив своєрідно привітати українців зі святом світлого Різдва. Він розмістив пісню про комендантський час, та розповів у яких умовах відбувався запис цієї пісні.

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

Друзі, хочу привітати вас зі світлим святом Різдва. Цей концерт ми знімали у метро. У самому серці столиці. Що, як не це, доказ того, що українці — незламна нація. Ми з вами завжди знайдемо тисячі причин для радості. Хай так буде завжди. - написав співак.

У приспіві, який виставив на прослуховування співак йдеться про те, що він хитрить з кияночкою, у якої залишається на ніч, адже в столиці настав комендантський час.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

На твоїх щічках ямочка — посміхаєшся, ти корінна кияночка — я закохаюся. Ми до тебе на поту — ніч не спинить нас, Я лишаюся у тебе — комендантський час. - співає Вельбой.

У коментарях підтримали співака, та подякували за настрій:

"Це приклад як треба кайфувати від життя", "Дякую за таке гарне привітання з Днем народження", "Ех, як би ще в Харкові, я б впісялась", "Ця харизма", "Укус за вушко", "Кайфулік", - написали в коментарях.

Wellboy, коментарі. Фото: Instagram
Wellboy, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що ексневістка Ющенка Ліза пожартувала про зраду, показавши пса у стриптиз-клубі: "Некорисно".

Як повідомляв "Знай.ua" соковита красуня Саша Бо ледь не загубила наливні ягідки, чоловіки вже пускають слинки.

Також "Знай.ua" інформував, мама Олі Цибульської згадала найяскравіші моменти з онуком.