Співачка подякувала шанувальникам за успіх своєї нової пісні, та на радостях засвистіла та висолопила язичок.

Надя Дорофєєва на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram виставила кумедне відео, на якому витанцьовує від щастя та радості, висолопивши язичок, таким чином дякуючи шанувальникам своєї творчості, за перегляди та любов свого нового треку "Щоб не було".

Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua
Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua

4 мільйони переглядів на Youtube, 4 тижні в топ-чартах💔 і більше 30 тисяч ваших відосів у tik-tok 🔥 Дякую, ви – моя сила — написала зірка.

Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram
Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Співачка дуже тішиться, адже це чи не перша її шалена популярність після початку широкомасштабної війни, та переходу на солов'їну. Дівчина постаралась на славу, і тепер насолоджується своєю роботою.

У коментарях, щоправда, думки щодо творчості Наді дещо відрізняються. Не всім подобається чути нову Дорофєєву.

"Взагалі, коли гурт "Время и стекло" розпався, репертуар в Наді- ну так… для дітей 11-16 років. Ну блін.. взагалі не то…", "Спочатку ми ненавиділи Дантеса за те, що він жив за рахунок тебе, але ми змінили команду, а тепер Дантес", "Вижили, Дантеса з квартири", "Круто веселитись якщо війна далеко від тебе, майже не відчуваєш її, Надь, приїдь в Бахмут повеселись", - написали у коментарях.

Надя Дoрофєєва, коментарі. Фото: Instagram
Надя Дoрофєєва, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що Надя Дорофєєва знову згадала, як вона довго плакала: "Чому ні?"

Як повідомляв "Знай.ua" Дантес був у стосунках з однією відомою телеведучою, замішана і СБУ: "До того, як одружився з Дорофєєвою".

Також "Знай.ua" інформував, Надя Дорофєєва показала зміни, що сталися у новому році: "Вже у 2023".