Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва похвалилася новим образом у жовтій кепці та куртка на два розміри більша.

Українська виконавиця заряджає українців своєю вибуховою енергією, та ділиться кадрами з творчого та приватного життя на сторінці соцмережі Instagram. Красуня має багато шанувальників, за оновленнями її сторінки слідкує понад 5,2 млн людей.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

Україномовна Надя сподобалась українцям ще більше, дівчина поповнює свій репертуар, надихаючись новими стосунками з Мішою Кацуріним, про що заспівала у пісні з ним "Щоб не було".

Цього разу в сторіс Надя виставила маленьке відео у новому образі - жовтій кепці і курточці, яка більша на декілька розмірів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А це я вже в 2023 - написала зірка.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Співачка обожнює, коли про неї говорять, вона публікує заголовки новин, куди регулярно потрапляє. Також Надя розповіла, скільки прослуховувань та які місця займає в музичних чартах.

Нагадаємо, ми писали, що Вова Дантес захотів дитину від Даші Кацуріної: "Вимагає від мене".

Як повідомляв "Знай.ua" співачка Надя Дорофєєва розсунула ноги перед дзеркалом і показала свою штучку: "Гарний чохол".

Також "Знай.ua" інформував, "Дякую, що зі мною": Надя Дорофєєва робить хлопчикам боляче, допомагає Пивоваров