Популярна українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва вразила шанувальників новим домашнім фото, яке опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва активно веде свою сторінку в соцмережі та використовує її не лише як інструмент для поширення інформації пов'язаної зі своєю творчістю, а й для спілкування з фанатами. Артистка регулярно показує моменти з особистого життя, зокрема те, як проводить час зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

На цей раз Надя Дорофєєва поділилася домашнім фото. На кадрі зірка сидить навпроти дзеркала, розсунувши ноги. На ній довгий светр, а також теплі шкарпетки та домашні капці. Співачка закликала шанувальників не хворіти, адже сама перенесла кілька складних днів із температурою.

"Не хворійте, всім 36.6", - написала співачка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Шанувальники поспішили коментувати кадр. Дехто захопився аксесуаром для смартфона зірки, інші посміялися з її пози для фото.

"Гарний чохол", "Сподіваюся тобі краще і ти одужала", Новий чохол на телефоні 🔥 приєднуюсь, усім нам здоров'я!", "Навіщо ноги розсувати? Це типу для залучення коментарів", - написали під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна показала важкі будні в Польщі, і подякувала Дантесу за втіху: "Бог дав доброго коханця" .

Також наш портал інформував, що Володимир Дантес робив це до Даші Кацуріної, поки Дорофєєва зайнята: "Довелося переступити, щоб це сталося".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Вова Дантес поділив зони відповідальності з Дашею Кацуріною і спробував себе в ролі няньки: "Дитина втекла".