Дуже відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та екс-солістка гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва, яка днями зізналася про "трудомістку" поїздку до США, продовжує тримати контакт із шанувальниками в Instagram. Тут у Наді понад 5,2 млн підписників.

На цей раз Надя Дорофєєва вирішила показати те, що їй пишуть шанувальники в особисті повідомлення. Виявляється, що хлопчики теж люблять слухати її пісні, а не лише надсилати сміливі фотографії.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Один із шанувальників написав Наді таке повідомлення: "Ти швидше випускаєш пісні, ніж я їх вивчаю, я ще не відійшов від "Думи", щоб мені не було боляче, а тут ще й Алло".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

На це повідомлення у Наді вже є відповідь, зірка вважає, що її сольна кар'єра тільки почалася і пообіцяла багато сюрпризів: "Дорогі, вважаю, що я сольна - почалася цього року. Попереду багато музики, обіцяю. І так уже в січні буде прем'єра. Дякую, що ви зі мною".

Ми з нетерпінням чекає нових пісень від Наді, адже лише одна композиція "Думи" у 2022 році зачепила безліч сердець, і це не лише шанувальників співачки, а й простих українців також. У цьому їй допоміг відомий виконавець Артем Пивоваров, який є виконавцем даного треку.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва розсунула ноги перед дзеркалом і показала свою штучку: "Гарний чохол".

Раніше повідомлялося, Володимир Дантес до Даші Кацуріної копався у брудних дірах: "Пропускає через себе, поїдаючи його".

Також, Вова Дантес захотів дитину від Даші Кацуріної: "Вимагає від мене".