Знаменита українська виконавиця Світлана Лобода вразила красою в ефектній і доволі відвертій сукні. Багато шанувальників були в захваті, а інші запідозрили, що зірка в положенні. Фото співачка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Світлана Лобода багато виступає із благодійними концертами, щоб максимально допомогти українцям, які постраждали від російського вторгнення. У вільний час вона обожнює спілкуватися з численними шанувальниками у соцмережі, де тішить їх яскравими кадрами зі свого життя.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

Цього разу Світлана Лобода вирішила вразити всіх сліпучою красою в досить пікантній сукні, яка, скоріше, є смужками тканини, що прикривають "гарячі" частини тіла зірки. Образ вийшов дуже яскравим, якраз у стилі співачки.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники поспішили поділитися своєю думкою з приводу вбрання зірки. Декому сподобалося, інші розкритикували. Також частина фанатів запідозрили, що Світлана Лобода чекає на дитину.

"О травень гад, боже мій. Які люди і без охорони, любов моя", "Мені не дуже якось", "Ви досконалі", "Світла вагітна?", "Буде третє поповнення, зуб даю", "Може мені здалося, ну схоже, що хтось буде знову МАМОЮ)", "Це той випадок коли людина прикрашає одяг, а не одяг людини. Сукня звичайно не дуже. Животик супер. Вітаю", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Світлана Лобода знову защебетала "солов'їною", згадавши про маму: "Приховуєш щось".

Також наш портал інформував, Світлана Лобода сподівалася на диво у 2023 році, обійнявши ялинку у коротких шортах: "Все для піару".

Крім того, ми писали, Світлана Лобода знайшла "родзинку" у святкуванні Дня Народження під час війни: "Дякую, що..."