Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко розповів про нові види спорту, які щодня освоюють українці. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко справжній гуру гумору та вміє пожартувати на теми, які у повсякденному житті навряд чи зможуть викликати посмішку на обличчі. За місяці війни гуморист записав чимало коротеньких роликів, котрі мільйони разів підняли настрій українцям.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Цього разу Влад Шевченко розповів про нові українські види спорту. Він пожартував, що став кандидатом у майстри спорту з "втемнотісидінгу" та "пауербезліфтингу". Утім, такими здобутками може похвалитися, напевно, кожен українець.

Також своєю публікацією гуморист вирішив залучити українців до ще одного виду спорту – донатингу. Він закликав допомагати країні та всім нужденним.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Я обожнюю Влада Шевченка. Він геній", "Клас, дуже молодець", "А ще безпауербанкінг", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, як до обленерго вигадують святкові відключення світла: "Креативні оператори".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не маємо, це життя".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, що відбувалося в бункері путіна, після визнання його невдахою року: "Комедія".