Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська часто радує свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська раптово, але небезпідставно розлютилася на представників влади, які займаються незаконними справами. Вона натякнула, що деякі чиновники кудись "приховали" гуманітарну допомогу, яку надають українцям, що втратили абсолютно все через російську агресію.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Мабуть,ці чиновники вважають,що вже схопили Бога за бороду. Що вони недоторкані,що їм достатньо просто прийти вчасно на робоче місце,а далі…Далі як воно вже буде,так буде", - заявила Сумська.

Артистка зазначила, що сотні переселенців із найгарячіших точок потребують допомоги і їм вона була надана, тільки ось пішла не до тих рук. За її словами, все звалюється на плечі волонтерів, а влада нічого не робить.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Їм пообіцяли всебічну допомогу від усіх гілок влади. А що насправді? А не потрібні вони нікому!!! 😢‼️Бо десь є примарні "банки одягу", гуманітарна допомога, яку сотнями тон відправляють нам наші партнери. Питання - де це все?!" - ставить логічні питання Ольга.

Щоб вирішити це питання та допомогти землякам, вона звернулася до президента Зеленського та інших високопоставлених представників влади. Сумська сподівається, що кожен отримає ту допомогу, на яку розраховує та заслуговує.

Нагадаємо, Ольга Сумська згадала студентські роки та свій перший раз: "Відчула магію"

Раніше ми писали, Сулеймане, ти де? Ольга Сумська нагадала українкам, як виглядає справжня "Роксолана"