Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських показала відео з місця, де завжди лунав гучний сміх, оплески та голоси українських зірок – Палац "Україна". Таким він був до того, як росія почала жорстоку війну.

Палац "Україна" після атаки окупантів
Палац "Україна" після атаки окупантів

"Для мене це знакове місце з самого дитинства, бо я часто бувала у палаці, ща його кулісами та в гримерках, бо мої батьки працювали у хорі ім. Г. Верьовки і часто там виступали.Палац "Україна" зажди був знаковим місцем для зустрічі артистів з глядачами", - поділилася Каменських.

31 грудня, напередодні Нового року, окупанти атакували легендарну будівлю, зруйнували її фасад та сподівання українців на те, що незабаром вони знову побачать там улюблених артистів.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Настя дуже болісно поставилася до цього, адже до початку війни виступала на сцені Палацу і навіть подумати не могла, що війна зруйнує його, проте вона не втрачає віри в те, що все відновлять і вона ще обов'язково заспіває для українців.

"Палац "Україна" місце, де завжди панувала атмосфера свята. Цю атмосферу в нас вкрали не лише тут, а й по всій країні. Але я знаю, що ми повернемо все вкрадене. І саме тут після нашої перемоги ми обов‘язково з вами ще заспіваємо в унісон улюблених пісень ❤️" - заявила співачка.

Нагадаємо, Настя Каменських поклала великі надії на 2023 рік і нагадала, наскільки сильними є українці: "Увійде в історію"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських розкусила українців за їх бажанням на 2023 рік: "Такого ще ніколи не було"