Українська співачка, а також актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія зворушила шанувальників милими моментами із сином, які зняла її колега по сцені Марта Адамчук. Відповідні фото зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія має численну армію шанувальників, які уважно стежать за її творчим шляхом та особистим життям. Артистка намагається регулярно радувати їх новими фото та відео.

Віра Кекелія, фото: Instagram
Віра Кекелія, фото: Instagram

Так, цього разу зірка "Жіночого кварталу" поділилася серією дуже чуттєвих знімків, на яких позує разом із своїм сином. На артистці можна побачити величезний білий шарф, який, як вона зазначила, їй пов'язала Марта Адамчук. До речі, автором фото також стала її подруга та колега по сцені.

"Фото та шарф зроблені любов'ю - Марта Адамчук", - підписала кадри Віра Кекелія.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Шанувальники не змогли приховати свого захоплення.

"Яка ти чудова, а в люблячих руках Марти завжди дуже особлива", "Яка милота", "Дуже зворушливо! Захоплююся і люблю!!", "Сфотографувати кохання... Це так красиво!!" написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла про нездійснені бажання: "Тисячу разів обламувалася".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" у білому змусила хвилюватися українців – шуба на голі ноги.