Українська хіп-хоп та реп-виконавиця Alyona Alyona, справжнє ім'я якої Олена Савраненко згадала дитячі роки та показала, якою була задовго до популярності. Відповідними кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona за роки своєї творчої діяльності виборола любов багатьох слухачів. Співачка продовжує творити та охоплювати дедалі більше аудиторії. Вона обожнює спілкуватися з шанувальниками та регулярно ділиться з ними новими фото, відео чи різними новинами з життя.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

На цей раз Alyona Alyona вирішила розчулити шанувальників і показала, якою була задовго до того, як до неї прийшла популярність. Так, зірка виставила кадри із собою у глибокому дитинстві, а також показала вже у дорослішому віці.

"Пам'ятайте, ви – найцінніше, що у вас є", – підписала публікацію виконавиця.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники не змогли стримати захоплення.

"Пишка пушка", "Ооо, ти дивовижна! Так мотивуєш та надихаєш! Щастя тобі, та щирих усмішок", "Сонце, що заряджає енергією та своєю чарівністю через екрани та навушники", "Краща людина вогник", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Alyona Alyona розповіла, як збігала від батьків до друзів і навіть за кордон: "Ще з юнацьких років".

Також наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася в Україну і зіткнулася з новими випробуваннями блекауту: сусіди налякані, а одяг все ще брудна.

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару почула несподіване послання у треку Alyona Alyona: "Почулося?"