Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, похвалилася приємним презентом від генерала Валерія Залужного. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія та її чоловік Захур активно допомагають українським захисникам. Співачка регулярно виступає з благодійними концертами та майже весь час перебуває у роз'їздах. Старання зіркової сім'ї було помічено самим Валерієм Залужним.

Камалія. Фото: Instagram
Камалія. Фото: Instagram

Так, Камалія показала, що "залізний генерал" подарував їй та Захуру плакат зі своїм зображенням та автографом. Співачка зізналася, що кращого подарунку вона й не могла чекати.

"Найкращий подарунок нам із Захуром на Різдво! Дякую, пане Головнокомандувач!", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Українці захопилися співачкою і додали, що вона заслужила на це.

"Це заслужений автограф, Ви стільки робите для наших захисників. Я теж мрію про такий подарунок, він для мене був би найціннішим", "Це заслужено!!! Дякую за все, що Ви робите для України та її перемоги", "Мені б такий автограф)) Вітаю вас. Це заслужено", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Камалія розповіла про улюблене хобі та згадала дитинство: "Гарна була".

Також наш портал інформував, Камалія оновила гардероб напередодні свят та заплутала українців: "Це Полякова".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, шоста кринжова бригада: Камалія в броніку отримала не таку реакцію в мережі, на яку сподівалася.