Українська гумористка, зірка проекту "Ліга сміху" та актриса "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна порадувала шанувальників, продемонструвавши свій "замінник" генератора. Фото вона опублікувала у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Олександра Машлятіна завоювала любов українців ще граючи у проекті "Ліга сміху" у складі команди "Тріо різні". Коли почалася повномасштабна війна, акторка присвятила себе волонтерству і активно допомагає як простим українцям, так і тим, хто захищає країну на передовій. Водночас вона не забуває показувати шанувальникам моменти з життя та часом навіть веселити.

Саша Машлятіна. Фото: скрин youtube
Саша Машлятіна. Фото: скрин youtube

Так, цього разу Олександра Машлятіна показала, чому не потребує генератора, коли будинки відключають електрику. Зірка поділилася знімком свого кота з ефектом "очей, що світяться". Вона пожартувала, що з таким "ліхтариком" про освітлення приміщення можна не замислюватись.

Сторіс Саші Машлятиної. Фото: скрін instagram
Сторіс Саші Машлятиної. Фото: скрін instagram

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Знайшла альтернативний варіант освітлення приміщення. Як батарейки з діодами, тільки ще їсть, какає і муркоче", - пожартувала актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розтопила серця українців милими моментами із сином: "Це так красиво".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розтопила серця українців, притулившись до свого "хлопчика": "Просто красень".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розповіла, як 2022 рік знизив запити українців: "Коли вмикається світло..."