Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала та розповіла, як проводить вільний час на свята.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських у мережі Instagram.

"In my natural habitat (У моєму природному середовищі) ", - підписала зірка знімок, на якому позує в синьому купальнику.

Її купальний костюм пофарбований у техніці тай-дай, і складається з бікіні та короткої кофточки-топу з довгим рукавом. Зважаючи на все, тоді, на початку 2022 року, вона знову вирушила на відпочинок до Мексики, тому дозволила собі розслаблені знімки без косметики та зачіски.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Важко, напевно, без дітей на відпочинку", "Навіщо вони взагалі мають бути на відпочинку? Нехай сидять удома", "Навпаки, треба шукати, де їх залишити, відпочинок з дітьми - це не відпочинок" , - пишуть фанати у коментарях.

"Вечно в трусах", "Такое надо мужу показывать. а не на "всю Ивановскую"!!! Или мужу уже не интересно ???", "Як ти вже затр**ала, кругом, куди не глянь, а там ти або ж*пою світиш, або у відпустці, коли ти тільки встигаєш так втомиться", - возмущены некоторые.

"Моє кохання. Моя ніжність. Моя пристрасть", "Чіка бум, чика боні, чика бум, чика бамбоні тропіканочка, NKey" , - не приховують позитивних емоцій інші шанувальники популярної співачки.

Нагадаємо, що Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських розкусила українців за їхнім бажанням на 2023 рік: "Такого ще ніколи не було".