Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її обліковим записом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей.

Тіна Кароль показала дивовижні знімки з фотосесії, для якої їй обрали дуже сміливе, але витончене вбрання. Яскраво-синє і дуже довге пальто прикривало оголене тіло співачки, а вона при цьому приймала спокусливі пози, виблискуючи декольте та ніжкою.

Скріншот із Instagram, Тіна Кароль
Скріншот із Instagram, Тіна Кароль

Також співачка вкотре заявила, як пишно розквітне український народ і вся країна після цієї страшної війни, яку розв'язала росія. Вона наголосила, що це обов'язок кожного з нас – творити, надихати та бути креативними.

"Наша місія, окрім захисту Батьківщини, відкрити світові нову державу, де все досконало. Від суспільства до сервісу. Все інше ми відбудуємо", - написала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Фанати були в захваті і гідно оцінили нові фотографії, а також посил знаменитості. Дехто наголосив, що вона з успіхом спокушає як юних хлопців, так і зрілих чоловіків.

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Коментарі - instagram.com/tina_karol/
Коментарі - instagram.com/tina_karol/

Раніше ми писали про те, що незрівнянна Тіна Кароль вся в чорному на червоному тлі показала "гордість": ніжки так і хочеться зігріти

Як повідомляв Знай.ua, сумна Тіна Кароль натягнула "особливу" кофту через порожнечу всередині: "Тільки не плаче "

Також портал Знай.ua писав, що може вирушати на передову? Тіна Кароль зізналася, що навчилася стріляти: "Навіщо? Просто так!"