Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських з нагоди міжнародного дня "дякую", який відзначається у всьому світі 11 січня, написала пост і подякувала всім.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Артистка приділила увагу кожному, хто робить внесок у перемогу, старається на благо країни і навіть рятує життя.

"І, звісно, найголовніша подяка - нашим сміливим та незламним воїнам, які щосили борються заради миру та свободи нашої рідної України. Дякую кожному, хто разом з нами, хто за нас. Звісно, що всіх не вмістити в одному пості, але я хочу, щоб ви знали, що ми неймовірно цінуємо кожного ❤️" - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Це свято - це чудова можливість подякувати тим, хто цього заслуговує, як зазначила зірка. Цікаво, що вона згадала багатьох, але про свого чоловіка Потапа забула.

Деякий час ходять чутки про те, що пара розійшлася, але вони публічно це не обговорюють. Лише натяками дають зрозуміти, що це неправда.

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських розкусила українців за їх бажанням на 2023 рік: "Такого ще ніколи не було"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських поклала великі надії на 2023 рік і нагадала, наскільки сильними є українці: "Увійде в історію"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене"