Надя Дорофєєва розповіла про свій досвід перебування у Мексиці. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Підопічна Потапа часто продовжується моментами зі свого життя, а шанувальники намагаються активно лайкати і коментувати кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сториз.

На початку січня минулого року дівчина разом зі своїм тоді ще чоловіком Володимиром Дантесом вирушила на відпочинок до Мексики. Звідти вона публікує особисті фотографії та ділиться враженнями в Інстаграмі.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

8 січня Надя Дорофєєва опублікувала дві фотографії на тлі тропічних дерев. У підписі до знімків вона розповіла, що на вибір місця відпочинку вплинув її продюсер – репер Потап.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва з каблучкою на безіменному пальці засвітила дикий бардак будинку: "Кацуріну не пощастило, заср**ка".

Раніше ми повідомляли, що Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".