В інтернеті є багато речей – як і інтерв'ю журналіста Дмитра Гордона трирічної давності, з найкращим другом глави держави Євгеном Кошовим.

Протягом 80 хвилин вони обговорили багато всього - від того, чи замислювався фільм "Слуга народу", як частина президентської компанії, чи підтримував Євген Зеленського у вирішенні йти на вибори та інше. Але одне питання надмірно забавне. Дмитро поцікавився - чому вони жили в одному номері, будучи забезпеченими людьми.

Євген Кошовий. Фото: 95 квартал
Євген Кошовий. Фото: 95 квартал
Євген Кошовий. Фото: 95 квартал

— Женю, питання до тебе, як на кращого друга президента. Чому, будучи забезпеченими людьми, ви з Володимиром Зеленським завжди жили в одному номері?

Потап і кошовий, фото: Instagram
Потап і кошовий, фото: Instagram

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

— Вийшло краще, ніж у нього?

"Дивись, зараз Ярмоленко в порядку в повному порядку. У нас Ярмоленко забивав з пенальті, з кутових. У нас Ярмоленко бомбардиром АПЛ", - зазначив Кошовий.

Нагадаємо, що Євген Кошовий сам знайшов собі заміну в "Квартал 95", як дві краплі води: "А голова лиса".

Раніше ми повідомляли, що 14-річну доньку Кошового з "Кварталу 95" Варю понесло на дорослий мейк: "Скільки їй років?"

Також стало відомо, що дружина Кошового з "Кварталу 95" показала справжній вигляд російського диктатора, що неможливо утриматися від сміху.