Роберт Дауні-молодший не чекає на співчуття від шанувальників, вражених його новим тривожним чином.

57-річний актор виглядав дуже невпізнанним на фотографіях, зроблених на зйомках його нового серіалу HBO "Співчутливий" цього тижня.

Включаючи трохи голлівудської магії зачіски та макіяжу, "Залізна людина" Marvel одягла протез лисини та пухнасту руду перуку для зйомок сцен цілком секретного проєкту.

Дворазовий номінант на "Оскар" - за "Чаплін" і "Тропічний грім" - також одягнув темно-сині штани у вінтажному стилі, рожеву сорочку на ґудзиках та темно-бордовий жакет.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

У жовтні минулого року Дауні-молодший шокував фанатів, коли поголив голову та зухвало поділився своєю новою зачіскою в соціальних мережах. Двоє його молодших дітей Екстон, 10 років, та Аврі, 8 років, постригли йому голову для майбутньої обмеженої серії.

"Речі, які ми робимо для нашої роботи... і наших дітей. #Sympathizer готовий", - підписав свій кумедний кліп батько трьох дітей.

Дауні-молодший представив свою нову модну стрижку на "Sr." показ у листопаді минулого року. "Співчутливий" був анонсований у липні 2021 року, і він має відіграти головну роль та стати виконавчим продюсером шоу. Проєкт заснований на однойменному романі письменника В'єт Тхань Нгуєна, який отримав Пулітцерівську премію у 2015 році.

Нагадаємо, що помер батько Залізної людини Marvel Роберт Дауні-старший.

Раніше ми повідомляли, що "Форсаж 10" стане крапкою - після лиходія Момоа до Торрето приєдналася Брі Ларсон: "Ласкаво просимо до родини".