Відомій українській моделі та учасниці шоу "Холостяк", яка стала переможницею конкурсу "Міс-Україна Всесвіт" Анні Неплях якось захотілося розповісти про те, куди вона вирушила відпочивати.

Пост був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Анна Неплях, скриншот: Instagram
Анна Неплях, скриншот: Instagram

На фото Неплях у чорній толстовці, з подушкою під головою та з навушниками посилає всім повітряний поцілунок. Зазначимо, що публікацію було розміщено минулого року, до початку повномасштабної війни.

"А тим часом з 10 години польоту мені залишилося дві, і я вперше буду на новому континенті і навіть на західній півкулі Землі. Здогадалися, куди? Якби можна було вирушити в будь-яку точку планети вже сьогодні, куди б ви поїхали? І з ким? ?" – загадала вона загадку своїм підписникам.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

Проте вони швидко її розгадали.

"Кіра все спалила, Мексика!", "Кіра з 10 ранку бухає вже", - зазначають коментатори.

Скрін, Instagram
Скрін, Instagram

"Як завжди, з донькою та групою в Мексику!", "А ось вирушила зараз би до Таїланду, хоч і була там, дуже там добре мені і спокійно", "Якби можна було вирушити в будь-яку точку світу сьогодні, то я б вирушила до Бразилії" , - діляться з нею її передплатники.

Анна Неплях, фото: Instagram
Анна Неплях, фото: Instagram

Нагадаємо, що любительку горілки з "Холостяка" Анну Неплях бив син чиновника, Осадча не стрималася: "Я відпустила".

Раніше ми повідомляли, що українська модель Анна Неплях зізналася, що не бачила коханого два роки.

Також стало відомо, що Анна Неплях показала хто "пише" у директ та "кличе" на побачення: Петро Порошенко, Володимир Зеленський та багато інших.