Переможці "Євробачення", знаменитий український гурт Kalush Orchestra презентували новий кліп, у якому знявся легендарний Арнольд Шварценеггер. Ролик музиканти опублікували на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Kalush Orchestra випустили кліп на пісню, випущену ще минулого року. Ролик артисти зняли ще під час туру США і приємним сюрпризом стало те, що в ньому знявся відомий актор, бодібілдер та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер. Наприкінці відео легендарний актор вимовляє слова "Щедрий вечір" українською.

Kalush Orchestra, фото: Instagram
Kalush Orchestra, фото: Instagram

"Йо, коли ми були в США в турі, зняли відео на одну з наших пісень. Чисто на лайті, навіть не думали, шо получиться такий крутий кліп. Раніше на цих вулицях бігали в грі GTA - San Andreas, а тепер зробили там нашу інтерпретацію Щедрівки, + завітали до Арнольда Шварцнегера в гості", - поділилися артисти.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Українці залишилися задоволеними несподіваним сюрпризом від улюбленого гурту.

"Айооо, це розрив", "Ну хлопці молодці так чекав на цей трек я вас люблю мій Калуш", "Норм", "Топ", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Kalush, Пивоваров, Алексєєв та інші зірки України попалися на роботі з РФ: "Ми не хотіли".

Також наш портал інформував, що Козак Сіромаха представив нову пісню, вразивши відвертістю: "Зла ні на кого не тримаю".

Крім того, ми писали, Євген Кошовий з "Квартал 95" розповів, що відбувалося за зачиненими дверима з Зеленським: "Тобто, ночами безперервно".