Дочка Елвіса і Прісцілли Преслі, а також дружина Майкла Джексона, що била, як вважають, була госпіталізована зі свого будинку в Каліфорнії.

За даними TMZ рятувальники на місці події змогли допомогти 54-річній Лізі відновити пульс після початку серцево-легеневої реанімації незабаром після того, як їй зробили один укол адреналіну, щоб допомогти їй відновити пульс.

Жахливий інцидент стався лише через кілька днів після того, як вдова Елвіса Прісцілла та їхня єдина дитина Ліза відвідали церемонію вручення премії "Золотий глобус" 10 січня ввечері.

Ліза та її мама відвідали церемонію нагородження у Голлівуді, щоб стати свідками того, як актор Остін Батлер отримав нагороду за роль Елвіса у своєму біографічному фільмі 2022 року.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Після госпіталізації єдина дочка Елвіса Преслі померла у віці 54 років.

Преслі зробила кар'єру в музичному бізнесі та випустила три альбоми. Була одружена 4 рази, у тому числі за музикантом Майклом Джексоном та актором Ніколасом Кейджем, але всі шлюби закінчувалися розлученнями. Пережила смерть свого сина — 2020 року 27-річний Бенджамін наклав на себе руки. У Лізи залишилося три дочки.

Нагадаємо, що "Червона шапочка" Яна Поплавська відправила сина вбивати українців: навчався біля дондону.

Раніше ми повідомляли, що 24-річна дочка Майкла Джексона Періс показала своє інтимне проколоте місце: поп-король перекинувся в труні.