Популярна українська виконавиця, ведуча програми "ЖВЛ", а також зірка гумористичного шоу "Жіночий квартал" Віра Кекелія, яка міцно товаришує зі своєю колегою Мартою Адамчук, продовжує радіти життю та насолоджуватися другим материнством.

Цього разу Вару Кекелію у розслабленому стані зняла на камеру Марта Адамчук, цікаво, що мова йшла навіть про стриптизу. Давайте подивимося, що з цього вийшло.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Віри Кекелії, яку вона постунула зі сторінки Марти Адамчук у мережі Instagram.

Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram
Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Скільки випила вона? Мамка попросила номер, стриптиз хоче подивитися. Я ж тебе зараз виставлю, ти розумієш? Боже...", — каже на задньому фоні Марта Адамчук.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram
Stories Віри Кекелії, скріншот: Instagram

Ось такі дуже веселі вечірні кадри вийшли у двох найкращих подружок, а сам діалог та "танці" Віри Кекелії тільки чого варті, такого в "Жіночому кварталі" не покажуть.

Ще цікаво, що буквально днями Віра Кекелія зворушила шанувальників милими моментами із сином, які зняла її колега по сцені Марта Адамчук. Адже Марта Адамчук ще й дуже добрий фотограф, до якої хочуть потрапити усі дівчата з "Кварталу".

Нагадаємо, Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" вигадала, як обійтися без генератора: "Альтернативний варіант освітлення".

Раніше повідомлялося, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розтопила серця українців милими моментами із сином: "Це так красиво".

Також, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук розповіла про нездійснені бажання: "Тисячу разів обламувалася".