Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська поділилася секретною історією з дитинства та пожартувала з приводу своєї зовнішності. Відповідний ролик вона опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська обожнює спілкуватися з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео, на яких показує яскраві моменти зі свого особистого та творчого життя. Нерідко співачка приправляє все порцією свого фірмового гумору.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська звернулася до фанатів під час косметичної процедури та вирішила поділитися секретною історією з дитинства. Артистка розповіла, що коли навчалася у другому класі, то поголила собі брови після застережень однокласниці, що вогні можуть зростатися. Також у найкращих традиціях зірка пожартувала про свою зовнішність.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"У другому класі я збрила брови, тому що мені однокласниця сказала, що вони зростуться. Я думаю, що мені потрібно було збрити грудь, може б виросла", - пожартувала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, чому її син не схожий на чоловіка: "8 років мовчати складно".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розридалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Саша Машлятіна з "Жіночого кварталу" вигадала, як обійтися без генератора: "Альтернативний варіант освітлення".