13 січня на Старий Новий рік відбувся фінал 12-го сезону найромантичнішого проєкту України "Холостяк" з Алексом Топольським.

На фінішну пряму вийшло 2 дівчини – Олександра Мудра та Катя Лозовицька. Дівчата були фаворитками у багатьох шанувальників шоу з першої вечірки, а за кілька тижнів до фіналу багато хто був переконаний, що переможе саме Катя. Чи так це? Дізнайтеся нижче.

"Холостяк", скріншот: Youtube
"Холостяк", скріншот: Youtube

Спочатку з мамою Алекс Топольський познайомив Сашу Мудру. Це загалом перша дівчина, яку він їй представив. Маму "Холостяка" дуже здивувало, що у свої 25 років Саша ніде не працює, не любить рутину, готувати та прибирати, але хоче трьох дітей.

Перед зустріччю з мамою "Холостяка" Катя дуже хвилювалася, адже нічого про неї не знала, але водночас дуже хотіла побачити, який Алекс із найближчою людиною. Як із Сашею, так і з Катею мама Алекса Топольського робила капсулу бажань. Її приємно здивувало, що з 15 років модель живе сама, а надалі мріє відкрити кав'ярню.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Алекс Топольський із мамою, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із мамою, фото: пресслужба СТБ

На фінальному побаченні сезону "Холостяк" запропонував Саші подивитися на Мадейру з висоти пташиного польоту. Вони спробували параглайдинг. Романтична частина побачення пройшла дивно й напружено: коли Алекс запитав про улюблений момент на проекті, Саша з гордістю згадала, як шила, а потім взагалі віддала перевагу потанцювати з ним, а не обговорювати якісь серйозні теми. Вони зазнали пристрасті та сексуальної енергії, яка вирує у учасниці, але Алекса здивувало, що вона не планує день і живе спонтанністю, сюрпризами.

Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк"-12, кадр з випуску
Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк"-12, кадр з випуску

Щоб дізнатися, як вони долатимуть перешкоди та випробування в реальному житті, Алекс запропонував Каті каньйонінг – спуск водоспадом. Далі на них чекав обід у тропічному саду палацу Монте. Там "Холостяк" почув, що Катя на відміну від Саші планує та розписує щодня. Крім того, дівчина мріє, що після шоу вони полетять відпочити до Австрії, бо там мешкає її близька подруга.

Катя Лозовицька, "Холостяк"-12, фото: Знай. ua
Катя Лозовицька, "Холостяк"-12, фото: Знай. ua

У розкішному палаці на Мадейрі Алекс Топольський уперше зізнався, що одержав від проекту те, що хотів – закохався. Дівчина, до якої у нього виникли почуття – Катя Лозовицька.

Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Залишаючи Алекса, Саша Мудра в машині вимовила прощальну промову і не виглядала особливо засмученою вибором Топольського.

"Сказала, що закохалася, і...? Це взагалі нічого не грає, ніякої ролі. Сьогодні я закохана, а завтра ні. Я взагалі часто закохаюся, я просто цього не говорила. На Олексі світ не закінчується".