Настя Каменських зняла хропіння Потапа. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Потап и Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Потап и Настя Каменських. Фото: скрін youtube

На різдвяні свята минулого року українська виконавиця виїхала до Мексики та постила цікаві фотографії звідти. Якось дівчина опублікувала фотографію Потапа, що хропе. Дружина додала звук "Бонго ча ча ча" співачки Катерини Валенте.

"Мій улюблений храпунцель @realpotap 🤣😂🥰" , - підписала вона цей пост.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фоловери розділилися у думках. Хтось поставився з гумором, а хтось висловив подив щодо дій української співачки.

[quote author=""]"По шапці не одержала?😂"; "Якщо коханий, то навіщо на весь світ висміювати ???"; "Та гаразд, дуже навіть музично хропе, талано 😄", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Настя Каменських віддячила всім, але про чоловіка Потапу забула: "Хто разом із нами". Артистка в особливий день приділила увагу тим, хто робить внесок у перемогу і заслуговує на подяку.

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських без макіяжу розлютила українців не на жарт: "Куди не глянь - д*пою світиш". Вигляд голої п'ятої точки Насті Каменських порядком набриднув багатьом.

Також стало відомо, що Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".