Відомий український репер, продюсер та шоумен Олексій Потапенко розповів, куди йдуть їх із Настею Каменських мільйонні заробітки. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Потап розповів, що з початку війни вони з Настею Каменськими працюють не для забезпечення гарного життя, а для допомоги українським захисникам. За словами артиста, їм уже вдалося передати щонайменше 100 мільйонів гривень і на цьому вони не зупиняються.

Олексій Потапенко. Фото: Youtube
Олексій Потапенко. Фото: Youtube

Ми перестали рахувати зібрані кошти після 75 мільйонів гривень, які ми зібрали разом з моєю дружиною @kamenskux, я думаю, ми вже перейшли позначку в 100 мільйонів гривень уже давно, просто, апріорі, все, що ми робимо, випускаємо, виступаємо має одну мету - допомога Країні та Армії! Потап

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потап додав, що з кожного концерту, перегляду кліпу, з прослуховування на музичних майданчиках частина коштів перераховується ЗСУ.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Гордимось!", ось я розумію людина як може допомагає, не те що Винник ні слуху, ні духу", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".

Також наш портал інформував, Настя Каменських розкусила українців за їх бажанням на 2023 рік: "Такого ще ніколи не було".

Крім того, ми писали, Настя Каменських розвіяла чутки про розлучення з Потапом однією вечіркою: "Червона рута" та ніжності за всіх.