14 січня 2023 року одна з російських ракет потрапила до житлового багатоповерхового будинку і забрала життя понад 40 безневинних мирних жителів.

Тепер уже колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович тоді невдало прокоментував терористичну атаку окупантів, заявивши, що нібито це сталося після того, як українське ППО збило повітряну мету, хоча на всіх опублікованих відео був лише один вибух.

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

Згодом йому довелося подати заяву на звільнення з посади радника ОП. І це вирішив прокоментувати будь-хто... навіть Оля Цибульська. Артистка порівняла чоловіка зі своїм колишнім.

"Арестович чисто, як мій колишній. Спочатку наробиш херні, потім типу перший порвав стосунки, а через місяць вдасть, що винні всі крім нього", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

У цей момент виконавиця кидає мандаринку у чашку. А в коментарях користувачі розділилися на кілька таборів – захисників та ненависників Арестовича.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Ну тепер, нарешті, може він закриє свій рот. Ніколи не подобалося слухати його голос", "Оля просто висловила думку більшості. Не розумію, за які заслуги люди ще захищають його?", "Кожен має право на помилку, але не кожен може визнати це, він зміг, а ви збираєте влюбайки на цьому", - пишуть користувачі в коментарях.

Оля Цибульська, скріншот: Instagram
Оля Цибульська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Оля Цибульська довела українців до істерики, розкривши свій "пузатий" секретик: "Це баланс"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська розкрила секрет з дитинства і засумувала через розмір грудей: "Може виросла б"

Знай.ua писав, "Мати його *б, готова...": Оля Цибульська розповіла, як українкам вести нареченого в РАГС