Популярний український телеведучий, багатодітний батько Анатолій Анатолій уже кілька разів у соціальній мережі Instagram викладав публікації, яким, на думку громадян, там не місце.

Іноді чоловік надто довго зациклювався на проблемі зрадників, які втекли до РФ... або ж тих українців, які ніяк не засудили повномасштабну війну, розпочату окупантами. Наразі Анатолій Анатолич, на 11 місяці трагедії, продовжує дивитися Юрія Дудя.

Анатолий Анатолич, фото: Instagram
Анатолий Анатоліч, фото: Instagram

"Щоб ви не дивилися 3 години інтерв'ю Кучера у Дудя, я зробив для вас вичавку найголовнішого за 1.5 хвилини... А, вибачте, забув про що хотів написати...", - пише Анатолій Анатоліч.

А потім він дякує російському журналісту за "хорошу роботу", показавши, якими дурними є люди, які підтримують війну в РФ.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Анатолій Анатоліч і Юла. Фото: скрін youtube
Анатолій Анатоліч і Юла. Фото: скрін youtube

"Просто в тебе немає 100-кімнатної квартири, ось ти і бісишся!", "Дудя і не потрібно дивитися, але тягнути в нашому медіаполі. І неважливо хто до нього приходить", "Анатолію, ви тупий. І посилаєте такі ж тупі наративи людям. Ви неосвічений та бездарний журналіст", - пишуть користувачі в коментарях.

Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram
Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Юла показала, яке їй у ліжку з Анатолієм Анатолічем: "Дивлюсь і не вірю"

Як повідомляв "Знай.uа", Анатолій Анатолич дав Лєші Дурньову новий привід для сміху і розповів про страхи: "До неї підходити..."

Знай.ua писав, конкурентка Анатолича та Єфросиніною Раміна Есхакзай розповіла про діарею і зайву вагу: "Тяжко встати"