Передбачувана нова наречена Каньє Веста, Б'янка Цензорі, не була шанувальницею музики репера, коли він звернувся до неї, як розповів друг.

Хітмейкер "Praise God" потрапив у заголовки газет минулого тижня після того, як одружився зі співробітницею Yeezy з інтимною церемонією в Беверлі-Хіллз, як спочатку повідомляв TMZ.

Оскільки їхній несподіваний союз продовжує шокувати весь світ, старі приятелі Цензорі виходять з дому, щоб поділитися тим, що вони знають про нову місіс Вест.

Каньє Вест та Б'янка Ценсорі, фото: TMZ
Каньє Вест та Б'янка Ценсорі, фото: TMZ

Виступаючи у програмі Nova FM "Бен, Ліам та Белль", давня подруга Цензорі на ім'я Кейт розповіла, що архітектурний дизайнер не є великим шанувальником музики репера.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Більше того, Кейт стверджувала, що 27-річна дівчина завжди була частиною популярної групи у школі.

"Я знав її досить добре. Вона безперечно була в популярній групі і була відома своїми великими цицьками. Це було в її стилі , - заявила вона. - Вона була досить гарячою, вона була найгарячішою, дружила з усіма хлопцями. Вона була прекрасна. Я не можу сказати про неї нічого поганого.

Повідомляється, що без свідоцтва про шлюб, що юридично зобов'язує, пара сказала "Так" і обмінялася обручками на інтимній церемонії минулого тижня. Жоден із молодят не підтвердив своє весілля через соціальні мережі. Минулого місяця Вест випустив пісню під назвою "Censori Overload", як пряму данину поваги до своєї нової нареченої.

Б'янка Цензорі, фото: SplashNews.com
Б'янка Цензорі, фото: SplashNews.com

Нагадаємо, що Каньє Вест одружився з Б'янкою Цензорі через два місяці після розлучення з Кардаш'ян, Кім люто: "Ненавидить красивих".