Відома українська співачка Надя Дорофєєва розчулила атмосферними кадрами, на яких показала, як вони з Михайлом Кацуріним у домашніх умовах створювали спільний трек, що став справжнім хітом. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва після розставання з Володимиром Дантесом швидко налагодила особисте життя і продовжила розвивати зіркову кар'єру. Співачка регулярно радує фанатів новими треками, а один із останніх вона зовсім записала у дуеті зі своїм бойфрендом Михайлом Кацуріним. Пісня одразу підкорила слухачів і стала одним із її найкращих хітів.

Надя Дорофєєва тНадя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін. Фото: скрін youtube

Так, Надя Дорофєєва вирішила показати "закулісся" життя та роботи з Михайлом Кацуріним. Вона продемонструвала, як кипіла робота над їхнім музичним дітищем.

"Мрію, щоб мої треки хоч трохи були втіхою за таких складних часів", - підписала публікацію співачка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці не приховували захоплення від опублікованих спогадів зірки.

"Мені не буває за Надю соромно, я люблю все, що вона робить", "На вас так приємно дивитися… ви так підходите один одному немов пазл зійшовся… Прям у саме серце", "Якщо не буде пісні з позитивом, я ображусь" , - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Вова Дантес згадав, як попрощався з Надею Дорофєєвою після офіційного розлучення: "Відправив їй його".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".