Тиждень тому ми побачили довгоочікуваний фінал напевно найскандальнішого 12-го сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським.

Чоловік у результаті вибрав Катю Лозовицьку, а Олександру Мудру відправив додому, але дівчина в машині навіть не заплакала, а пройшлася по Алексу так, що він, мабуть, на неї досі ображається.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua
Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

На пост-шоу ми дізналися, що Катя та Алекс не разом, більше того, Топольський намагався відновити стосунки з Мудрою, але вона заблокувала його у всіх соцмережах. Після закінчення пост-шоу пристрасті продовжуються і Катя Лозовицька викотила свою версію розставання з Топольським, де назвала його незрілим чоловіком, який хоче, щоб до нього залицялись і дарували подарунки.

"Тут не буде самоствердження за рахунок інших і зловтіхи, тому що у мене з самооцінкою все ок. По-перше, кожен чоловік, щоб побудувати стосунки зі зрілою жінкою, повинен сам стати зрілим. По-друге, знати, хто він, що йому потрібно від життя і від партнера, які цінності має і які шукає в жінці", - ділиться Катя.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Катя Лозовицька, фото: Instagram
Катя Лозовицька, фото: Instagram

Дівчина стверджує, що у її стосунках з Алексом, залицянь вимагав він. Похвали, подарунків, вчинків, слів захоплення.

"У моєму розумінні – це має місце бути тоді, коли чоловік щось для цього зробив, а не просто народився. Я хотіла мати надійне плече поруч, щоб мене цінували, чули та розуміли. Хотіла, щоб про мене дбали, коли захворіла. Хотіла отримати квіти, хоч раз. Хотіла більше часу разом. Хотіла нових спільних емоцій. Хотіла разом кудись поїхати, а не отримувати відмову на дві мої пропозиції...".

Катя зазначає, що романтика і пристрасть, мабуть, можливі для Алекса лише під прицілом камер, адже він міг навіть не пам'ятати, в якому місті вона знаходиться на зйомках.

"У якийсь момент, я взагалі не зрозуміла, що це за людина поруч і що їй від мене потрібно? Де той Алекс із проєкту? Де цей принц? Де всі цінності? Хто це і чому ми взагалі разом? З цими думками, після його ЧЕРГОВОГО (не ділом, а словом) запрошення з ним на Балі, я сказала, що нам треба поговорити".

Дівчина стверджує, що їй не важливе, чи думав він про Мудру, адже він дорослий чоловік, який зробив свій вибір на всю країну і побачив своє майбутнє саме з Катею, а не з Олександрою.

"Нехай банально, але хочу наголосити, дівчата, що весь світ не крутиться навколо чоловіка. Я дотримуюся класичних цінностей сім'ї, де чоловік оберігає жінку, цінує і піклується. Такому чоловікові я готова віддати все своє тепло та любов."

Також Лозовицька відкидає всі домисли щодо сварок між ними, адже вони розійшлися на нормальній ноті, просто з розумінням, що вони не підходять один одному.

Топольський та Лозовицька, фото Instagram
Топольський та Лозовицька, фото Instagram

Нагадаємо, що Саша Мудра зізналася, чому Алекс Топольський став для неї розчаруванням: "Це було приниження".

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Топольський заступився за свою обраницю Лозовицьку та "заткнув" Мудру.