Нещодавно відгримів фінал 12 сезону шоу "Холостяк", де Алекс Топольський обрав Катю Лозовицьку, образивши его Олександри Мудрої.

На пост-шоу стало відомо, що пара більше не разом, більше того - Топольський писав Мудрій і намагався відновити спілкування. Лозовицька це вперше почула і була вкрай здивована, сидячи біля Гріші Решетника. Після пост-шоу між ексзакоханими вибухнула суперечка, коли Катя заявила, що сама ініціювала розставання, адже Алекс виявився незрілим чоловіком, який потребує подарунків та уваги. На це все Алекс відповів, що він нічого не робив для Каті, оскільки у відносинах повинні брати участь двоє 50 на 50, а від Каті він не відчував віддачі і нібито це він став ініціатором розставання, що сильно засмутило Лозовицьку.

Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський та Катя Лозовицька, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

На цьому пристрасті не закінчись, адже шанувальники шоу здебільшого підтримали Катю та кинулися на Алекса у соцмережах. Топольський вирішив знову всім відповісти в сторіз.

"Якщо чесно, я дивуюся, скільки довкола порадників. За ці дні я прочитав велику кількість коментарів, кого мені потрібно було вибрати, що я зробив неправильний вибір, з ким мені потрібно помиритися і так далі", - пише головний герой шоу "Холостяк".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Далі він наводить приклади коментарів, де йому радять вибрати Мудру, а хтось взагалі пише, що він не доріс до стосунків і йому потрібно одружуватися на своїх бізнесах, адже він вважає, що з милим рай та у курені.

Сторіс Алекса Топольського
Сторіс Алекса Топольського

"Перекладаю простою мовою: "Алекс, ти повний ідіот, я знаю, як тобі краще жити і кого любити, але закоханість - це хімія і тут немає якихось правил, як потрібно краще. Можна безкінечно продовжувати засуджувати мене за мій вибір. Я завжди роблю так, як відчуваю у цей момент. Кожне моє рішення на проекті від серця, а не від розуму чи прагматичності", - робить висновок Топольський.

Сторіс Алекса Топольського
Сторіс Алекса Топольського

Нагадаємо, що Алекс Топольський вирішив принизити Катю Лозовицьку та повідомити його правду про стосунки після "Холостяка": "Мені не потрібні...".

Раніше ми повідомляли, що Катя Лозовицька розповіла, як Топольський вимагав подарунки та залицяння: навіть ці віти не отримувала жодного разу від "Холостяка".