Одрі Хепберн вважається однією з найвидатніших актрис. Її зовнішність досі вважається еталонною, але мало хто знає, якою ціною дісталася зірці Голівуду її вражаюча краса.

Що ж стояло за витонченою худорлявістю, і як складалося особисте життя актриси розповіли на youtube-канал "Дзеркало екрана".

Величезні очі, тонкі риси обличчя, аристократичний блідий вигляд і, звичайно ж, осина талія - ​​саме такою всі знають Одрі Хепберн із численних кінострічок. Але за її красою стояла непроста доля.

Одрі Хепберн, скріншот з відео
Одрі Хепберн, скріншот з відео

Після розлучення батьків вона разом із мамою перебралася до Голландії. Там вони сподівалися зачекати на війну, але незабаром нацисти окупували їхнє місто. Все їхнє майно конфіскували німці, і настали голодні та тривожні дні. Дієта з тюльпанів, кропиви та цибулі спровокували в Одрі анемію.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Одрі Хепберн, скріншот з відео
Одрі Хепберн, скріншот з відео

Окупація тривала п'ять років, у цей час дівчинка разом із мамою працювала санітаркою у місцевому шпиталі. Через воєнні роки в Одрі Хепберн так і не відновився правильний обмін речовин, у неї були часті депресії. Акторка як не намагалася, але не могла набрати вагу.

Дівчина мріяла стати балериною, але сім'я не мала грошей на навчання. Тому вона почала танцювати у кордебалеті та відвідувати клас акторської майстерності. Незабаром вона почала грати в епізодах, але вона робила це настільки професійно, що Одрі почали пропонувати головні ролі.

Одрі Хепберн, скріншот з відео
Одрі Хепберн, скріншот з відео

Велику популярність їй приніс фільм "Римські канікули", за гру у цій картині Одрі здобула Оскар та Золотий глобус. Після цього фільми з її участю мали велику популярність.

В особистому житті актриси все складалося не так райдужно. Через відхід батька вона весь час жила в страху, що її покинуть. Під час роботи над виставою "Ундіна" Одрі познайомилася з актором Мелом Феррером, за якого невдовзі вийшла заміж. Після чотирьох викиднів у 1960 році у молодої актриси народився син Шон. Одрі неодноразово співпрацювала зі своїм чоловіком у кіно, але він не міг впоратися з її приголомшливим успіхом, і через 15 років вони розлучилися. Розлучення стало ударом для неї, і вона звернулася за психіатричною допомогою та перестала зніматися в кіно.

Одрі Хепберн, скріншот з відео
Одрі Хепберн, скріншот з відео

Її лікар, італієць Андреа Дотті, незабаром став її другим чоловіком, а 1970 року Одрі народила сина Луку. Вона була дуже щаслива, але затьмарювали життя лише постійні зради чоловіка. Після десяти років шлюбу Хепберн подала на розлучення. У 50 років Одрі нарешті знайшла своє особисте щастя. Її обранцем став голландець Роберт Волдерс, який був поруч із нею до останніх днів.

Нагадаємо, що дочка Моніки Белуччі Дева Кассель запалила вже не заборонену в Instagram детальку в ажурному боді: "Така ж як мама...".