Популярний український блогер, співак і навіть трохи шоумен Олег Машуковський, який днями зустрів свій 27-й день народження, продовжує радувати своїх відданих шанувальників яскравими моментами з життя та навіть дуже "ядовим" настроєм.

Справа в тому, що Олег з нагоди свого особистого свята вирішив влаштувати вечірку, а для цього хлопець, який відомий тим, що любить перевіряти на собі косметику, вдягнув яскраво-помаранчеві колготки. Ось такі веселощі вийшли, давайте подивимося.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олегу Машуковському у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковского, скриншот: Instagram
Stories Олега Машуковского, скриншот: Instagram

"Мені цікаво, як усі будуть виглядати в цьому стилі (стиль диско 80-х). Це не пафосна вечірка, і навіть не вечірка, я просто хочу бачити сьогодні поряд близьких мені людей.", - написав перед початком "свого" дня Олег Машуковский.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Пізніше шанувальники можуть побачити, як хлопець займається натягуванням яскравих помаранчевих лосин або колготок на свої татуйовані ніжки.

Після цього Олег записав TikTok, а потім вирушив зустрічати подружок. Коли дівчата прийшли до Олега, хлопець вирішив зробити фотографію у ліфті та покрасуватися компресійним вбранням у нижній частині свого тіла.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Зрозумів, що хочу...": Олег Машуковський опинився у міцних руках дорослої жінки, не щодня таке буває.

Раніше повідомлялося, встигни понюхати бутончик: "намистинка" Олег Машуковський ощасливив українок, навіть 8 березня не став чекати.

Також, ведуча і блогерка Раміна Есхакзай зізналася, що їй подобається, коли обсмоктують: "У стані тріумфу".